Chef de Partie
Hyatt Regency Taghazout- Agadir
Agadir, Maroc
il y a 7h
source : Bayt

Description du poste

You will be responsible to assist with the efficient running of the Employee Restaurant.

The Chef de Partie is responsible to supervise the assigned station / section, in order to prepare a consistent, high quality product and ensure courteous, professional, efficient and flexible service that supports the Employee Restaurant’s operation.

Minimum 1 year work experience as Chef de Partie in a hotel or large restaurant with good standards.

Qualification in Kitchen Production.

Comprehensive knowledge of kitchen hygiene practices and occupational health and safety standards will be essential.

Détails du poste

Lieu de travailAgadir, Maroc Domaine de la sociétéAutres Services de Soutien aux Entreprises Type de sociétéNon spécifié FonctionHôtellerie et Tourisme Type d'emploiEmployé à Temps Plein Salaire mensuelNon spécifié Nombre de postes à pourvoirNon spécifié Appliquer Partager Ajoutez une nouvelle lettre de motivation Compléter le questionnaire Souscrire Souscrire

  • Partager
  • Souscrire Souscrire
  • Imprimer
  • Signaler un abus
  • Signaler cette offre d'emploi
    checkmark

    Thank you for reporting this job!

    Your feedback will help us improve the quality of our services.

    Postuler
    Mon email
    En cliquant sur « Continuer », je consens au traitement de mes données et à recevoir des alertes email, tel que détaillé dans la Politique de confidentialité de neuvoo. Je peux retirer mon consentement ou me désinscrire à tout moment.
    Continuer
    Formulaire de candidature